Chakotens Nyhedsbrev #12/2017

SÅ ER SOMMERFERIE PERIODEN SÅ SMÅ VED AT RINDE UD OG VI BEGYNDER MED AT TAGE HUL PÅ EFTERÅRETS SPÆNDENDE AKTIVITETER OG ARRANGEMENTER

 

Onsdag 9. AUGUST

Hyggemøde

Vi starter efter sommerferien med at sludre om feriens gode oplevelser, som du har lyst til at dele med ligesindede. Det kan være spændende nyanskaffelser i form af figurer eller lignende, interessante museumsbesøg, historiske byer og slagmarker, eller andet som kan have generel interesse. Du er meget velkommen til at tage dine billeder med, gerne elektronisk, så de kan vises på en skærm ledsaget af et kort indlæg med dine kommentarer.

Mødelokalet åbnes kl. 18.15

 

Mandag 14. – Søndag 20. AUGUST

Øvelsesbyen “Tovby”, i det militære øvelsesterræn FinderupHolstebrovej 183B, 8800 Viborg, Danmark kort 

 

Jydske Dragonregiments Veteranpanserforening, arrangerer hvert andet år et af Skandinaviens absolut største træf for historiske militærkøretøjer, materiel, og levendegørelse af historie. Vi har afholdt disse træf i 2007, 2009, 2011, 2013 og 2015.

I 2017, inviterer vi igen deltagerne til vores ”Camp TOVBY”, i det militære øvelsesterræn Finderup, som ligger tæt på Viborg, centralt i Jylland. Vi vil gøre vores til at skabe rammerne for nogle spændende dage, for såvel deltagere som publikum. Der vil være fremvisning af historiske køretøjer, fremvisning af materiel fra Forsvaret, spændende temaområder med miljøer fra WW2, Kold Krig, og nyere tids internationale operationer, grillaftener, hygge i vores traditionelle ”Café de Normandie”, mulighed for udfordrende kørsel i terræn, osv.

Finderup ligger indenfor kort tids kørsel fra flere større byer i regionen, så der er gode muligheder for besøg af mange tilskuere.

Publikum har gratis adgang til Classic Military Show

KLIK HER FOR MERE INFO