Chakotens Nyhedsbrev #4/2018

Onsdag den 7. marts – Besøg i Livgardens historiske samling

På trods af at det var en kold og sne-fuld aften, der måske holdt nogle enkelte hjemme, så fik Selskabet, under kyndig vejledning af vores mangeårige medlem Ole Thureholm, en spændende tur gemmen Livgardens historiske samling.

Vi mødtes til aftalt tid i indgangen til museet, hvor Ole gav en kort introduktion til Livgarden og Rosenborg kaserne. Ovenpå i museet blev der fortalt om samlingen, Livgardens historie og om enkelte særligt interessante objekter i samlingen.

Generalforsamling. Onsdag d. 11. april.

Vær opmærksom på årets generalforsamling, der afholdes den 11. april 2018 på Rødovregård. Indkaldelse udsendes som vanlig pr. mail – og annonceres her på siden senest 14 dage før.

Har du emner du ønsker optaget på dagsordnen bedes de fremsendes til Præsidenten snarest muligt og ikke senere end den 1. februar 2018. wol@newmail.dk

Kom og vær med!

Du er altid velkommen til at komme og møde os på vore åbne onsdagsmøder på Rødovregård
(Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre) eller du kan læse mere via nedenstående link, hvor du også har mulighed for at melde dig ind i Selskabet

BLIV MEDLEM AF CHAKOTEN

Alle onsdagsmøder åbner kl. 18.15, og de annoncerede programpunkter (foredrag eller andet) starter kl. 19.30.  (OBS: Mødet i august falder i månedens 2. uge) Med mindre andet er angivet, finder medlemsmøderne sted på Rødovregaard, Kirkesvinget 1, Rødovre.