Chakotens Nyhedsbrev # 3/2018

 

Onsdag den 7. marts – Besøg i Livgardens historiske samling

Livgardens Museum, som er en del af Livgardens Historiske Samling, indeholder udstilling af uniformer, våben, billeder, modeller, musikalier og meget andet. Desuden viser samlingen Den Kongelige Livgardes historiske udvikling som gardeenhed og som feltenhed fra oprettelsen i 1658 til nutiden.
Mødetid og –sted: Kl. 18.45 ved Gothersgade 100.
Vi må højst være 30 deltagere, så derfor er tilmelding nødvendigt. Tilmelding til Henrik Denman på mail henrik.denman@mail.dk senest den 23. februar. Tilmelding kan ikke ske efter denne dato.

 

Generalforsamling. Onsdag d. 11. april.

Vær opmærksom på årets generalforsamling, der afholdes den 11. april 2018 på Rødovregård. Indkaldelse udsendes som vanlig pr. mail – og annonceres her på siden senest 14 dage før.

Har du emner du ønsker optaget på dagsordnen bedes de fremsendes til Præsidenten snarest muligt og ikke senere end den 1. februar 2018. wol@newmail.dk

Kom og vær med!

Du er altid velkommen til at komme og møde os på vore åbne onsdagsmøder på Rødovregård
(Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre) eller du kan læse mere via nedenstående link, hvor du også har mulighed for at melde dig ind i Selskabet

BLIV MEDLEM AF CHAKOTEN

Alle onsdagsmøder åbner kl. 18.15, og de annoncerede programpunkter (foredrag eller andet) starter kl. 19.30.  (OBS: Mødet i august falder i månedens 2. uge) Med mindre andet er angivet, finder medlemsmøderne sted på Rødovregaard, Kirkesvinget 1, Rødovre.