Brian Petersen — Den lille Rødhætte

Vores Medlem Bri­an Petersen er skaberen bag dette lille mester værk

HIs­to­rien bag dette lille dio­ra­ma er med Bri­an’s egne ord følgende:

”Den lille Rød­hætte” er et dio­ra­ma som blev til ved et til­fælde. Det start­ede med at jeg fik en lille udfor­dring, af en god hob­by ven. Jeg fik en bunke forskel­lige ting, der var 2 fig­ur­er – pigen og sol­dat­en, der var diverse grene og planter, lidt His­torex ”køkken­til­be­hør” og så var der en ekstra rif­fel og rygsæk.

Og en dag i min som­mer­ferie, fik jeg plud­selig ideen til det lille dio­ra­ma. Det stråtæk­te hus, bord, stol, bænk og div. småt­ing på bor­det (kniv, ske, gaffel, brød, pølse og ost) er hjemmelavet.

Jeg har forsøgt at skabe et dio­ra­ma, hvor man selv kan lege med his­to­rien, er sol­dat­en ”jægeren” der red­der Rød­hætte og bed­ste­mor, eller er han måske ”ulven” i denne historie.