Brian Petersen – Den lille Rødhætte

Vores Medlem Brian Petersen er skaberen bag dette lille mester værk

HIstorien bag dette lille diorama er med Brian’s egne ord følgende:

”Den lille Rødhætte” er et diorama som blev til ved et tilfælde. Det startede med at jeg fik en lille udfordring, af en god hobby ven. Jeg fik en bunke forskellige ting, der var 2 figurer – pigen og soldaten, der var diverse grene og planter, lidt Historex ”køkkentilbehør” og så var der en ekstra riffel og rygsæk.

Og en dag i min sommerferie, fik jeg pludselig ideen til det lille diorama. Det stråtækte hus, bord, stol, bænk og div. småting på bordet (kniv, ske, gaffel, brød, pølse og ost) er hjemmelavet.

Jeg har forsøgt at skabe et diorama, hvor man selv kan lege med historien, er soldaten ”jægeren” der redder Rødhætte og bedstemor, eller er han måske ”ulven” i denne historie.